tirsdag den 1. juli 2008

Beach jumping...

Den sidste uge ved Big Lalaguna på Mindoro var 100% ren afslapning. Det blev til en tur ind til Batangas med Robert for at hæve penge, og til Puerto Galera for lidt shopping - men det var det!

Robert fik taget sit "advanced open water diver" kursus, imens Birgitte og jeg mest af alt bare dimsede lidt rundt... ;-)

Vi fik efterhånden lært Peter & Peter's børn lidt bedre at kende, og det var en sød flok unger. Specielt 8-årige Nicole blev lidt vores favorit, og Birgitte gav hende den drage hun havde vundet i Ocean Park i Hong Kong. Vi fik spillet en del kort, og ungerne fik også lov at spille Facebook's "Bowling Buddies" på computeren. Selvom computere åbenlyst ikke er noget de prøver for tit, så fangede de nu hurtigt hvad det gik ud på.

Mandag tog vi på beach jumping, hvor man kort sagt sejler fra strand til strand. Vores boatman Ahman og hans bror lavede mad til os på en af strandene, og det var et skønt måltid med ris, gris, kylling, frisk tunfisk... og masser af frugt. Skøn dag! :-)

Med på turen var også Anders fra Århus, der ligesom os selv boede på Scandinavian Dive Center. Flink fyr, som vi havde snakket en del med. Faktisk nåede vi at snakke med en del mennesker, da SDC er lidt et samlingssted på Big Lalaguna. Der er en del som bor andre steder i området, men så kommer derned og "hænger ud" i restauranten.

Nu er vi netop fløjet til Puerto Princesa på Palawan. En ting jeg har glædet mig til, er den underjordiske flod - som vi skal op og se én af dagene...