søndag den 17. august 2008

Hjemme i Danmark

Flyturen hjem fra Bangkok forløb uden problemer. Vi fløj med SAS, og selvom jeg ikke synes at servicen ombord heeeelt kan måle sig med Thai Airways, så har jeg heller ikke noget dårligt at sige. Det gik hurtigt med at få bagagen, så blot ½ time efter at hjulene ramte jorden, blev vi modtaget af Clara, Carsten & Anne.

Det var dejligt at se dem igen, og min kære søster havde vist en lille tåre eller to i øjenkrogen. Men de var selvfølgelig alle 3 rigtig glade for at få Emma hjem igen - en måned er også lang tid! De var da selvfølgelig også glade for at se mig, men pga. vores brug af Skype undervejs, så føles det ikke som om man har været væk i 3½ måned, når man jævnligt har snakket sammen og set hinanden over nettet. Det er sgu' smart! :-)

Vi kørte hjem til Anne & Carsten, hvor vi fik noget morgenmad. Der var jo også nogle souveniers der skulle vises, og en enkelt gave eller to der skulle gives. Senere kom Birgitte & Robert, og det første aftensmåltid bestod af frikadeller, flæskesteg og kogte kartofler! Hmmmm...

Måske er det alligevel ikke så slemt at være hjemme igen ?! :-)