søndag den 28. september 2008

Hua Hin

Togturen til Hua Hin tog knap 4½ time. Jeg kunne godt mærke det i numsen da jeg nærmede mig... men jeg havde jo også siddet ned 11 timer dagen før - i maskinen fra København til Bangkok. Jeg havde bestilt plads på 2. klasse (uden air-con), og det var lige som det skal være : Gode sæder, åbne vinduer, svalende faner i loftet - og så den der helt specielle "gung-gung" man kun mærker i et tog! :-)

Du kan se lidt tog-video her : http://www.youtube.com/watch?v=RPeiH3Cgdus

Ved ankomsten til stationen i Hua Hin, blev jeg mødt af John (fra Holland) som ejer Kingshome guesthouse i byen, og jeg blev overtalt til at tage med og kigge på det. Stedet er hyggeligt... meget hyggeligt... næsten lidt for hyggeligt! Der er souvenirs over det hele og en hel masse tingel-tangel, men også en lille pool - og på værelset et stort tv, køleskab, gratis trådløst internet og en vaskeægte Dunlopillo elevationsseng. Der blev hurtigt givet håndslag på det, og jeg kunne gå mig en aftentur i byen.

Hua Hin er ikke nogen speciel stor by, og man kan sagtens gå byen rundt på en times tid. De næste dage tullede jeg rundt, var på stranden, i poolen og slappede bare totalt af. Jeg lejede en scooter fredag og kørte bla. op til et view point vest for byen. Her har man en god udsigt, ikke kun over Hua Hin, men også en god del af kysten både nord og syd for byen. Byen har to aften/natte-markeder : Et for de lokale med god og billig mad, og så det "sædvanlige" for turister med kopi dvd'ere, t-shirts og Hello Kitty tasker.

Jeg har også fået både thai- og fodmassage, og maden er også rigtig god her i Hua Hin. Jeg har fået noget skøn karry og en helt fantastisk fisk i går aftes. Det er jo lavsæson i øjeblikket og byen er dejlig fredelig. Man kan (næsten) gå helt i fred på gaden for sælgere, skræddere og tuk-tuk chauffører! :-)

Om et par timer tager jeg toget tilbage til Bangkok, og i morgen ved denne tid flyver jeg til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur...