mandag den 28. april 2008

On the road again...

Begrebet "on the road again" er jo passende nok, men det er ikke så mange veje jeg har oplevet på turen indtil nu... derimod masser af fly.

Der blevet sagt farvel i lufthavnen - nu har vi jo snart rutinen i det. Knus & kram til hele slænget, og et par søde breve fra mine skønne niecer, som nok skal varme på en lang tur! Først fløj jeg med Lufthansa til Frankfurt, og dér skulle jeg virkelig løbe gennem terminalerne for at nå næste fly - Cathay Pacific til Hong Kong. Stort Airbusfly og et par tomme sæder ved siden af mig var virkelig skønt. Jeg fik 5-6 timers søvn og blev vækket med scrambled eggs, bacon og hashbrowns kartofler - det er første gang det er sket på et fly! :-)

Vi nåede til Hong Kong næsten en time tidligere end planlagt, så jeg behøvede ikke at løbe dér. Sidste strækning til Seoul tog 3½ time og bussen til "downtown" Seoul blot en times tid. Det betød at ca. 24 timer efter jeg sagde farvel i lufthavnen, kunne jeg tænde den bærbare, logge på det gratis trådløse netværk her på mit hostel og skype hjem! ;-)

Nu har jeg fået en bid brød og lidt koldt vand, så nu vil jeg slutte og gå i "putten". Klokken er lidt i 1 om natten lokal tid. Som ventet kan jeg ikke bruge min mobil her, så mail er vejen frem.

Mange hilsner fra Seoul...