mandag den 17. september 2007

Karon

Åhhh, tilbage i Thailand efter 4 ugers "ferie" hjemme i Danmark ! :-)
Turen med Thai Airways gik fint, og efter en kort mellemlanding i Bangkok nåede vi mandag formiddag til Phuket - nærmere betegnet Karon - ca. 7 km. syd for Patong. Vi havde hjemmefra booket værelser på Centara Karon Beach Resort, som viste sig at være lige så lækkert som Surin Beach Resort vi boede på sidste år.

Mandagen blev mest brugt i poolen (og poolbaren), og Jeanette & Robert fik bestilt plads på et dykkerhold til at tage deres PADI Open Water Certificate. Om tirsdagen kørte vi til Jungle Bungy Jump som ligger midt imellem Patong og Phuket Town. Robert sprang her i 1999, og denne gang tog Birgitte og Jeanette turen ned fra de 50 meter. Sejt gået og helt uden betænkningtid... men nej, jeg blev ikke lige fristet til at tage et spring! :-)

De næste 4 dage stod så på dykning for Jeanette og Robert, og de bestod deres kursus uden problemer. De er begge meget begejstrede for det, og har allerede købt en del udstyr! Jeg skal nok lægge lidt undervandsbilleder ud i slutningen af ferien, for Robert har taget sit vandtætte kamera med...
Birgitte og jeg har omvendt så haft en masse "fritid" hvor vi har kunnet slappe af, læse, snakke og få massage. Det har sgu' været skønt! ;-)

Desværre har vejret ikke været det bedste. Det er 26-30 grader, men mest overskyet eller regnvejr. Vi har endda haft et tsunamivarsel den ene dag pga. jordskælvet i Indonesien, men vi kom ikke til at mærke noget til det. Desværre fortsætter de dårlige nyheder (dog ikke for os personligt), men i går styrtede et fly fra Bangkok (One2Go Airways) ned på Phuket, og 88 mennesker omkom. Som det ser ud lige nu, så skete det delvis pga. pilotfejl og til dels de vanskelige vejrforhold med regn og stærk blæst :-(

Idag er vi taget til Phi Phi, hvor vi bliver til på fredag. Der er ikke så meget andet at gøre her end "bare" at slappe af, så det vil vi gøre! :-)


Se Birgitte springe bungy jump her :

Se Jeanette springe bungy jump her :